Sugeng rawuh ing Hebei Hengtuo!

Produk

Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

    omah8
    omah10
    omah6
    omah9

Hebei hengtuo mechanical equipment Co., Ltd. minangka pabrik mesin wire mesh profesional lan perusahaan metalware.Pendhudhuke yaiku pabrik mesin wire mesh Dingzhou Mingyang.Iki pisanan diadegaké ing taun 1988 ing taman industri You Wei kutha Li Qingu.Pabrik mesin wire mesh Dinghzhou Mingyang minangka unit produksi, Hebei hengtuo mechanical equipment Co., Ltd. utamane nindakake riset lan pangembangan, produksi lan dodolan mesin wire mesh.Dingzhou Mingyang wire mesh mesin pabrik dijamin area karo 30000 meter persegi.Hebei hengtuo mechanical equipment Co., Ltd. area dijamin karo luwih saka 15000 meter persegi.

Kabar

Wire bolong ing hiasan arsitektur karo bahan sing paling murah, menehi play kanggo raos pokok saka majeng!

Wire bolong ing hiasan arsitektur karo bahan sing paling murah, menehi play kanggo raos pokok saka majeng!

Ing taun-taun pungkasan, industri dekorasi bangunan berkembang kanthi cepet, lan gaya lan macem-macem bahan bangunan muncul tanpa wates.Kawat baja tahan karat (uga dikenal minangka kain logam arsitektur) minangka salah sawijining.Produk iki melu ing Hamburg expo 2000, Jerman, lan booth digawe dening Deutsche Telekom narik kawigatosan lan pujian sing akeh.Saliyane karakteristik umum produk liyane sing padha, uga nduweni macem-macem aplikasi, apik lan loman, kinerja unik, karakteristik tahan lama, kanthi prospek pembangunan sing apik.

Kontrol PLC mesin wire mesh lurus lan mundur heksagonal Bahan baku: kawat baja galvanis, kawat baja karbon rendah, kawat baja tahan karat, dll.Kaluwihan: 1.P...
Jaring kandhang watu kanggo nggawe ngisi watu tetep ing papan produksi format layar kabel utawa polimer.Kandhang kawat minangka struktur bolong utawa dilas sing digawe saka kawat.Bot...